You are here
Home > Pasta > Pasta o ostrych piwoszach

Pasta o ostrych piwoszach

JA PIERDOLE JAK MNIE WKURZAJĄ TAKIE CIOTY, NO KURWA. O JAKI JA JESTEM WIELCE HARDKOROWY PIWOSZ NAJLEPSZE NA SWIECIE OO JAKI DOBRY EKOKRAFTOWY, PODKREŚLAM EKOKRAFTOWY CIEMNY PRZENICZNY LAGER PILS PALONY JASNY PEŁNY Z BROWARU KOCZKODAN. ALBO „OO KUPIE SOBIE PIWERKO, ALE NIE JAKIEŚ NORMALNE, MUSI BYĆ UBERCHMIELONE, JESTEM LEPSZY BO PIJĘ POŁUDNIOWOSAKSOŃSKIEGO STOUTA A WY CO NADAL ŁOMŻA CZY PERŁA? JA PIJĘ ŻYWE BEZGLUTENOWE SMAKUJE JAK SIKI ALE CHLEJĘ, NIEBO W GĘBIE, GDYBY BYŁO CIUT BARDZIEJ CHMIELONE TO WYLIZAŁBYM BUTELKĘ PO WYPICIU TAKI BYŁBYM PODNIECONY, ZROBIŁBYM JESZCZE TEMAT ŻE PALONE W NIEDOMKNIĘTEJ KADZI BROWARU JABOLEX. ROZUMIEM WYPIĆ PIWKO, ALE ZABIJAĆ CAŁY SMAK SPOTKAŃ PRZY PIWIE PIEPRZENIEM O UKRAIŃSKIM PIWIE PSZENICZNYM ŚRODKOWEJ FERMENTACJI? PRAWDZIWE SZOŁ ZACZYNA SIĘ KIEDY TAKI PIWOSZ MOŻE SIĘ WYKAZAĆ, JAKAŚ IMPREZA NA MIEŚCIE CZY U SIEBIE W DOMU. CO TAM MATI PIJESZ, DLA MNIE APA UBERCHMIELONE 69 IBU Z BROWARU PINTOL, HEHE COŚ SŁABO CHMIELONE, JA TO NIE WIEM JAK WY MOŻECIE PIĆ TAKIE SIKI xD

Top
%d bloggers like this: